Penis Marathon spray pentru ejaculare prematura penis cu efect imediat si aplicator special pentru un dozaj usor si eficienta maxima de fiecare data.

Penis Marathon - pret 73 RON

penis marathon spray penis

Penis Marathon un spray practic pentru tine atunci cand ai probleme de ejaculare prematura. Daca incerci sa iti controlezi ejacularea si exista momente in care ti-ai dori ca erectia ta sa dureze mai mult, atunci cu siguranta ca ai nevoie de un remediu activ care sa nu te lase atunci cand ai nevoie de sustinere.

Efectul acestui spray pentru ejaculare prematura si control erectie penis se face simtit in cateva secunde de la aplicare fara exceptii si functioneaza de fiecare data cand il aplici. Ambalajul produsului din sticla rezistenta iti indica tot timpul cat produs mai e disponibil, astfel vei reusi sa iti programezi cu exactitate momentul in care sa te realimentezi.

Un plus de erectie si de placere sexuala de care se pot bucura ambi parteneri, practic imposibil de detectat chiar si in cazul unei partide de sex oral, un avantaj masculin pe care il poti avea la indemana atunci cand doresti sa impresionezi placut prin erectie si potenta.trimite comanda
china brush, ejaculare rapida