Tratament pentru potenta sexuala masculina, produs 100% natural fara efecte secundare imbunatatire erectie si viata sexuala masculina.

Capsule Potent+, tratament potenta - pret 110 RON

Potent+ tablete potenta penis

Potent + sub forma de capusule este un produs 100% natural, destinat barbatilor care au o potenta penis scazuta si o erectie de scurta durata. Administrat sub forma de tratament, apetitul sexual creste vizibil iar virilitatea penisului devine de neegalat. Este important ca barbatul sa acorde importanta vietii sexuale inca de la primele semne de oboseala ale organisumului. Lipsa apetitului sexual scade potenta penisului, iar mai tarziu apar probleme de ejaculare prematura. Potent + este produsul care revigoreaza intreg organismul, oferind energia de care are nevoie barbatul in patul conjugal. Erectia penisului se dobandeste mult mai usor si se mentine constanta pana la sfarsitul actului sexual.

Datorita ingredientilor sai activi, Potent + creste numarul de hormoni masculini, nivelul de testosteron din organism fiind mul mai mare. Dorinta sexuala se imbunatateste vizibil, iar erectia penisului devine de nestapanit.

In compozitia lui Potent + se regaseste intr-o concetratie sporita si extractul de Tribulus Terrestris, recomandat in tulburarile de dinamica sexuala , infertiliate si libidou scazut. Potent + contine 60 de capsule, care se iau ca tramanet zilnic, indiferent daca exista sau nu un contact sexual. O cutie de Potent + reprezinta tratamentul pentru 30 zile, minimul recomandat pentru barbatii care au o potenta scazuta.

Potent + nu are niciun fel de contraindicatii si nu creeaza vreo dependenta organismului. Recomandat de asemenea si persoanelor care depun efort fizic intens sau sunt supuse stresului.trimite comanda
china brush, ejaculare rapida