Produs ce stimuleaza o erectie puternica, efect rapid de la administrare. Fiole Tianli pentru probleme de potenta, marire performante sexuale.

Tianli potenta si erectie - pret 20 RON

tianli erectie penis

Tianli este o solutie chinezeasca ce stimuleaza o erectie penis puternica in maxim 60 minute de la administrare. Produsul este recomandat in special pentru barbatii care au probleme cu potenta penisului sau se confrunta in majoritatea actelor sexuale cu o erectie scazuta. Avand in compozitia sa ingrediente 100% naturale, Tianli ofera performante sexuale de neegalat, astfel barbatul se poata bucura pana la sfarsit, alaturi de partenera, de un act sexual de calitate.

Tianli se prezinta sub forma unei fiole, avand atasat si un pai, cu ajutorul caruia se va consuma inainte de contacul sexual dorit. Dupa administrarea lui Tianli, impulsul sexual creste simtitor, oferind o erectie rapida si puternica, aceasta mentinadu-se constanta pana la finele actului sexual. Solutia Tianli ofera echilibrul necesar de care are nevoie organismul barbatului pentru ca acesta sa aiba eficiente maxime atunci cand isi doreste sa isi satisfaca partenera pana la sfarsit. Tianli se poate consuma ata ocazional cat si sub forma de tratament pentru a dobandi o potenta penis de invidiat. Solutia Tianli se bea cu 45-60 minute inainte, agitandu-se flaconul pentru omogenizare.

Se recomanda o fiola pe zi pentru performante sexuale, iar ca si tratament pentru erectie si potenta penis maxima, o cura de 16 fiole. Tianli nu creeaza dependenta, nu are efecte secundare nedorite, iar dupa consumarea unei fiole, actele sexuale pot fi repetate cu succes. Tianli nu este destinat minorilor. Se recomanda prudenta la persoanele cu hipertensiune arteriala si boli de inima.trimite comanda
china brush, ejaculare rapida